Viatge tècnic a Menorca 2003
![](https://remugants.cat/wp-content/uploads/2003/12/12.-Ses-Usines-ME03-1024x680.jpg)
Viatge tècnic a Menorca, 2003, visites a explotacions de vaques de llet
FT25_Potencialitat de l’enclova segon any
![Enclova_verd_camp_bolles](https://remugants.cat/wp-content/uploads/2023/10/500_0_4414857_48666.jpg)
Full tècnic sobre la potencialitat productiva de l’enclova de segon any, en tots els seus estats vegetatius
Mas Gener
![Fenc_valoració_sensorial](https://remugants.cat/wp-content/uploads/2023/10/500_0_3256162_48666.jpg)
FT26_Potencialitat enclova ensitjada
![Camp_bolles](https://remugants.cat/wp-content/uploads/2023/10/500_0_5104913_48666.jpg)
Full tècnic sobre la potencialitat de l’enclova ensitjada – bolles o encintada i trinxera – valors d’una sèrie de dades de diferents ensitjats
Visita a l’explotació Mas Gener
Resum de la visita a l’explotació de vaques de llet Mas Gener a Riudellots de la Selva (Girona) Fotos José Luís Sanmartín. Fotos de la visita en una finestra nova
FT27_Racions amb enclova (1)
![enclova_flor](https://remugants.cat/wp-content/uploads/2023/11/Enclova.jpg)
Full tècnic d’algunes racions amb enclova, com a principal farratge
05.- Comprovació de racions
A partir d’una ració (components i quantitats) podem interpretar l’abast de la mateixa (energia, proteïna, minerals), el seu balanç, etc. En base a INRA-2007 A partir de la composició d’una mescla de concentrats podem saber la seva potencialitat energètica i proteica. D’un farratge si coneixem les dades de la valoració nutritiva (energia, proteïna – PDIN i […]
FT28_Racions amb enclova (2)
![Enclova_Mila_sega](https://remugants.cat/wp-content/uploads/2023/12/DSC04085-1024x768.jpg)
Full tècnic d’algunes racions amb enclova, com a principal farratge
Gestió econòmica en remugants
Presentació: GESTIÓ ECONÒMICA A REMUGANTS. Autor: Jordi Maynegre Santaulària. Gestió econòmica remugants JMS Gestió econòmica remugants JMS [6.327 Kb]
FT29_Racions amb enclova (3)
![Enclova_Milà](https://remugants.cat/wp-content/uploads/2023/12/DSC04059-1024x768.jpg)
Full tècnic d’algunes racions amb enclova, com a principal farratge