Unifeed, ingestió
![Menjadora_distribució_unifeed](https://remugants.cat/wp-content/uploads/2023/10/500_0_3300644_48666.jpg)
Resum. Comparació entre ingestió unifeed amb sucre i unifeed normal. JDSci 1997. Dietary variety via sweetening and voluntary feed intake of lactating dairy cows. Murphy MR. et al., 1997. 1997 J Dairy Sci 80:894‐897.
Unifeed i producció
![Carregador ensitjat blat de moro](https://remugants.cat/wp-content/uploads/2024/02/DSC05382-1024x680.jpg)
El efectes de les racions unifeed sobre la producció. Joana Martí, 1998.
Sèrie Munyida 06
Sèrie tècnica dedicada a la màquina de munyir. SEA, 1983-1984.
Relació MS Farratges i Concentrats, fermentació
![Pinso](https://remugants.cat/wp-content/uploads/2024/02/Pinso-granulat-1024x680.jpg)
Resum d’un article sobre la influència de la proporció de farratges i concentrats, en MS, a la ració sobre la fermentació al rumen. JDSci 2000. Murphy M, Akerlind M, Holtenius K. 2000. Rumen fermentation in lactating cows selected for milk fat content fed two forage to concentrate ratios with hay or silage. J Dairy Sci […]
Sèrie Munyida 08
Sèrie tècnica dedicada a la màquina de munyir. SEA, 1983-1984.
Remugants i metà INRA 2011 Resum
![Instal·lació_biogas](https://remugants.cat/wp-content/uploads/2023/12/SAT-Sant-Mer-St-Esteve-Guialbes_00018_Instal.biogas.jpg)
Resum de l’article: Sauvant D., Giger-Reverdin S., Serment A., Broudiscou L. 2011. Influences des régimes et de leur fermentation dans le rumen sur la production de méthane par les ruminants. INRA Prod. Anim., 24 (5), 433-446.
Sèrie Munyida 03
Sèrie tècnica dedicada a la màquina de munyir. SEA, 1983-1984.
Sèrie Munyida 02
Sèrie tècnica dedicada a la màquina de munyir. SEA, 1983-1984.
Ingestió i producció
Presentació. Ingestió i producció de llet. Centre d’Experiències i Capacitació Agrària de Menorca. A. Allés, M. Espadas.
Ingestió, equacions de predicció .1
Resum de l’article: Development and evaluation of equations for prediction of feed intake for lactating holstein dairy cows. Roseler DK. et al. 1997 J Dairy Sci 80:878‐893.