FT03_Normes bàsiques del racionament (Ingestió)
Full tècnic nº 3: la ingestió i la producció de llet al llarg del cicle de lactació.
Document sobre el centenari
S’inclou el document elaborat per Antoni Seguí Parpal, com a guia de la crònica dels 100 anys de SA GRANJA. 2022
Un Estim a Menorca
Crònica i revisíó blibliogràfica, amb percepcions personals, d’un ESTIM A MENORCA.
Reflexions sobre les visites
Bases de la producció de carn 3.2
Apunts sobre engreix de vedells. Aspectes sobre el creixement, el desenvolupament i la precocitat. C. Zaragoza.
04.-Equivalències productes lactis
Aplicació Excel. Equivalències en llet dels productes lactis.
FT04_Normes bàsiques de racionament (Ingestió i taxa de substitució)
Full tècnic nº 4: entendre què significa la taxa de substitució (la quantitat de farratge que deixa de menjar per la incorporació de concentrats) a través d’un exemple.
La capacitació agrària una eina vital per al camp
Article sobre la capacitació agrària a Menorca, arran d’una visita al Centre de Capacitació i Experiències Agràries de Maó-Menorca.
Una jornada particular (2)
Visita finques amb alumnes
Sobre Extensió Agrària
Artículo en Agro Negocios sobre Extensión Agraria: REINVENTAR EXTENSIÓN AGRARIA. JOAQUÍN OLONA BLASCO … La extensión agraria no es una herramienta obsoleta y desfasada… … Y difícilmente podrá avanzarse en la configuración de ningún sistema eficaz de extensión mientras los principales agentes (administraciones y organizaciones agrarias) ni siquiera lo formulen como objetivo y cooperen activamente […]