Valor públic d’Extensió
![Extensió llibre](https://remugants.cat/wp-content/uploads/2024/02/IMG_20200302_144559-768x1024.jpg)
Article en anglès. Dóna les claus per saber si Extensió és un valor públic.
Ració amb greix i proteïna bypass
![Menjadora_dues vaques](https://remugants.cat/wp-content/uploads/2023/10/500_0_3300655_48666.jpg)
Resum. Utilització òptima de greix animal i de proteïna bypass a dietes per a vaques de llet. JDSci 1997. Harouna A. Maiga and David. J. Schingoethe. 1997. Optimimizing the utilization of animal fat and ruminal bypass proteins in the diets of lactating dairy cows. J Dairy Sci 80:343‐352.
Metabolisme, apunts bàsics
Apunts sobre metabolisme. A. Seguí, 2000.
Temporada de pastura i economia (Resum)
![Pastura_muntanya](https://remugants.cat/wp-content/uploads/2023/10/500_0_3347389_48666.jpg)
Resum de l’article: Com millorar els resultats econòmics allargant la temporada de pastura. JDSci, 2012. D. Läpple, T. Hennessy, M. O’Donovan. 2012. Extended grazing: A detailed analysis of Irish dairy farms. J. Dairy Sci. 95 :188–195.
Maneig de vedelles de reposició
Presentació: MANEIG VEDELLES DE REPOSICIÓ. Jordi Maynegre Santaulària.
Relació MS Farratges i Concentrats
![Fenc_valoració_sensorial](https://remugants.cat/wp-content/uploads/2023/10/500_0_3256162_48666.jpg)
Resum. Dietes amb ensitjat d’alfals i ensitjat de blat de moro i les produccions en vaques de llet. JDSci 1997. T.R. Dhiman and L.D. Satter. 1997. Yield response of dairy cows fed different proportions of alfalfa silage and corn silage. J Dairy Sci 80: 2069‐2082.
Sistema amb recursos propis
![beautiful cows eating grass in stall at farm](https://remugants.cat/wp-content/uploads/2023/10/beautiful-cows-eating-grass-in-stall-at-farm-1024x683.jpg)
Presentació. L’alimentació a partir dels recursos propis. Adequació del sistema productiu de l’explotació. 2010. Jornada Producció de Llet Ecològica. Santa Coloma de Farners, 16 de març de 2010.
Factors de producció de proteïna
Revisió bibliogràfica sobre els principals factors relacionats amb el contingut en proteïna de la llet. Carlos Zaragoza, 1998.
Condició corporal i producció de proteïna
La relació entre la condició corporal i la producció de proteïna. Treball d’investigació. Marta Masalles, 1996. A Catalunya i les Balears (Masalles, 1996; Martí, 1997; Zaragoza, 1999), amb l’objectiu de conèixer millor la producció de proteïna, i per posar a punt el mètode de diagnòstic anteriorment explicat, es van realitzar diversos estudis, entre els quals […]
Cria i recria de vedelles reposició
Presentació sobre les etapes de cria i recria de vedelles. Máximo Espadas.