Formació i assessorament al món rural i agrari
Article d’Eduard Bes on es repassa del model d’Extensió Agrària per al futur, i una visió del que va passar aquí. Revista del Consejo de Colegios e IAT y PA d’España. 2013 La revista i l’article es pot trobar aquí: http://agricolas.org/servicios/ultima-publicacion/569-revista-agricolae-n-3
Condició corporal i producció de proteïna .1
La relació entre la condició corporal i la producció de proteïna. Treball d’investigació. Marta Masalles, 1996. A Catalunya i les Balears (Masalles, 1996; Martí, 1997; Zaragoza, 1999), amb l’objectiu de conèixer millor la producció de proteïna, i per posar a punt el mètode de diagnòstic anteriorment explicat, es van realitzar diversos estudis, entre els quals […]
Condició corporal i producció de proteïna
Relacions entre la producció i el contingut de proteïna amb els factors de la producció de llet. Carlos Zaragoza, 1998. A partir dels resultats Masalles (1996), i amb dades de 34 explotacions (Zaragoza, 1999), en què havien determinat les condicions corporals de les vaques una sola vegada per explotació, vam analitzar la relació entre la CC i […]
Factors de producció de proteïna
Revisió bibliogràfica sobre els principals factors relacionats amb el contingut en proteïna de la llet. Carlos Zaragoza, 1998.
Maneig de vedelles de reposició
Presentació: MANEIG VEDELLES DE REPOSICIÓ. Jordi Maynegre Santaulària.
Metabolisme, apunts bàsics
Apunts sobre metabolisme. A. Seguí, 2000.
Modificar fermentació ruminal
Quadre resum. Components emprats per modificar les fermentacions del rumen i llocs on actuen. (Van Nevel et Demeyer 1988 citat a Jouany, 1994)
Nutrients
Quadre resum. Funció dels diferents nutrients.
Sucs digestius i enzims
Quadre resum. Sucs digestius i enzims.
Microbiologia ruminal
Presentació. Microbiologia ruminal. M.A. Garrote, A. Seguí. 2005.