Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Posa’t al dia

Campanar

La importància d’estar al dia en el racionament alimentari dels remugants

Si estàs al dia en els coneixements podràs simplificar a la pràctica, però si d’entrada simplifiques mai no sabràs el perquè de la simplificació.

Si et conformes en dir que no cal saber tant i que el més important és el dia a dia, segurament no et caldrà aquest web, més enllà d’algunes fotos.

El professional pot triar ser un esgraó més de l’engranatge de la tècnica, o saber el perquè d’aquest engranatge.

Saber observar, saber reflexionar, saber parar, i, sobretot, poder donar una explicació coherent del procés de racionament, fins arribar a la producció, serà clau en que el racionament de vaques de llet i d’altres activitats de remugants, no passi a ser un cost fix.

Si et cal aquesta nota segueix els següents enllaços:

Comença pels exemples, pels fulls tècnics (n’hi ha 33!), on trobaràs el perquè del racionament, trobaràs algunes racions i, també, veuràs que formular una ració no és fàcil però és instructiu

Si vols anar a les guies del racionament trobaràs les explicacions teòriques dels processos d’ingestió, digestió, metabolisme i de la producció esperada, així com influeix el racionament en el medi ambient i en la salut del remugants.

I si t’atreveixes ves a les aplicacions informàtiques.

I no oblidis que el web és d’accés gratuït, i per nosaltres és important que ens facis arribar les dificultats que hi trobes i els suggeriments que vulguis.

Entrades recents

Skip to content